Beşiktaş Yönetim Kurulu, teknik direktör Slaven Bilic'in yerine göreve getirmek için uzun uğraşlar verdiği Şenol Güneş'le anlaşırken, görüşmelerin başladığını da Kamuyu Aydınlat Platformu'na (KAP) bildirdi.

Siyah beyazlılarda Slaven Bilic'in ayrılmasıyla birlikte başlayan teknik adam arayışında listenin başında yer alan ve geçen yıl Bursaspor'la başarılı bir sezon geçiren Şenol Güneş'le anlaşmaya vardı. Başarılı teknik adamla ile kesin anlaşmayı sağlayan siyah beyazlılar, borsaya da açıklama gönderdi.

Siyah beyazlı kulübün resmi internet sitesinden KAP'a gönderilen ve 'Şenol Güneş ile görüşmelere başlandı' başlığı ile yapılan açıklamada, "Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklama şöyledir." denilerek, "Şenol Güneş ile profesyonel futbol takımımızın teknik direktörlüğü konusunda görüşmelere başlanmıştır." ifadelerine yer verildi.

Şenol Güneş'in bugün saat 13.00'te BJK Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenecek imza törenin resmen Beşiktaş teknik direktörü olacağıda açıklandı.