Son günlerde birbirinden iddialı transferler yapan ve yeni sezona şampiyonluk parolasıyla girmek isteyen Beşiktaş, Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde ikinci etap çalışmalarına Avusturya'da devam ediyor. Avusturya'da ilk hazırlık maçında SK Sturm Graz ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ın bu önemli maç için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi. Peki Beşiktaş - SK Sturm Graz arasındaki maç saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Beşiktaş - SK Sturm Graz maçı hakkında gelişmeleri canlı izle istiyorsan haberimizi takip ediniz...

Maç: Beşiktaş Sturm Graz

Saat: 20.00

Stat: Avusturya Kampı

Yayın: DSMART 78. Kanal

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabını ve hazırlık maçlarını yapacağı Avusturya'da ilk hazırlık maçını Sturm Graz ile yapacak.

22 Temmuz Çarşamba günü saat 20.00'da başlayacak mücadele, D-Smart 78. Kanaldan yayınlanacak.



Beşiktaş Avusturya Kampındaki İlk Çalışmasını Yaptı

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarına 3 günlük iznin ardından Avusturya kampında bu akşam yaptığı antrenmanla yeniden başladı. 

Taraftara ve basına kapalı yapılan çalışma 1.5 saat sürdü.
 
Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan idman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman takım halinde yapılan koşu ile başladı. Koşu sonrası streching çalışması ve pas çalışması yapıldı. İki grup halinde dar alanda kontrol pas çalışması sonrası idman kondisyon koşuları ile sona erdi.
 
Beşiktaş, kamp çalışmalarına yarın (21 Temmuz) TSİ 11.30 ve 19.30’da yapacağı antrenmanlarla devam edecek.



ŞENOL GÜNEŞ'TEN AVUSTURYA KAMPINDA BASIN AÇIKLAMASI

Konuşmasına Şanlıurfa’da yaşanan üzücü olayda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet dileyerek başlayan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, “Şanlıurfa’da meydana gelen patlamada hayatını kaybeden kardeşlerimiz yüreğimizi parçaladı. Yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Umarım bu acılar daha da büyümez. Şiddetin bitmesini arzuluyoruz. Kampın ilk gününde aldığımız bu acı habere tüm Türkiye gibi üzüldük” dedi.
 
Beşiktaş'ın son durumu hakkında basın mensuplarına bilgilendirmede bulunan Teknik Direktör Şenol Güneş, şunları söyledi:
 
“Avusturya kampında daha çok müsabaka ağırlıklı çalışmalar yapacağız. Bütün oyuncularımı görmek istiyorum. Buraya yirmi altı oyuncuyla geldik. İdmanlarımıza devam edeceğiz. Eğer yeni oyuncular katılırsa kampa onları ayrıca konuşuruz.
 
Tolgay’ın durumunu biliyoruz. Ameliyat olacak. Kendisiyle konuştuğumda ona kendisini yeni bir transfer olarak görmesini, kendini hazırlayan bir oyuncu olarak görmesi gerektiğini söyledim. Tolgay, işini çok seviyor. Devreye kadar aramızda olmayacak. Çok iyi bir profesyonel.
 
Veli’nin durumu biraz daha farklı. 24 Temmuz’a kadar kendisine izin verdik. Daha önce görüştüğü doktorlardan sonuç aldıktan sonra aramıza katılacak.”