Beşiktaş, Başkan Fikret Orman ve Yönetim Kurulu üyelerinin de izlediği antrenmanla Fenerbahçe derbisi hazırlıklarını tamamladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılan çalışmayı, Başkan Fikret Orman, İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanı Ahmet Nur Çebi, Asbaşkan, TFF ve Kulüpler Birliği nezdinde Kulüp Temsilcisi Deniz Atalay, İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi ve Kulüp Basın Sözcüsü Metin Albayrak ve Futbol A Takımı'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Mete Vardar takip etti.

Tesislere gelen siyah beyazlı taraftarlar oyunculara tezahüratlarla moral verdi ve Tolga Zengin ile Mustafa Pektemek’e çiçek verdi.

Basına kapalı yapılan antrenman 1.5 saat sürdü. Antrenmana bireysel çalışan İsmail Köybaşı, izinli olarak ülkesine giden Alexander Milosevic ve tedavi olan Daniel Opare katılmadı.

Serdar Kurtuluş, Olcay Şahan ve Ersan Gülüm takımla birlikte Cenk Gönen ise antrenmanın bir bölümünde yer aldı.

Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman takım halinde ısınma koşusu ile başladı. Koşu sonrası istasyon koşuları ve 5’e 2 çalışması yapıldı. Taktik programının yer aldığı çalışmalar sonrası antrenman tam sahada yapılan çift kale maç ile sona erdi.

Beşiktaş, yarın saat 20.00’de Fenerbahçe ile karşılaşacağı maç için kendi tesislerinde kampa girdi.