Beşiktaş Kulübü'nün geleneksel hale getirdiği bayramlaşma töreni yapıldı. Bayramlaşma törenine ne bir yönetici ne de herhangi bir branştan bir sporcunun katılmaması dikkat çekti.

Beşiktaş Kulübü'nde geleneksel hale gelen bayramlaşma töreni vesilesiyle Divan Kurulu Başkanlığı'nın Akaretler'deki kulüp binasında tören düzenlendi. Törene, Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, eski sporcular, genel kurul üyeleri ve Kartallar Beşiktaş Motosiklet Kulübü'nün üyeleri katıldı.

Bayramlaşmada, yönetim kurulundan ve sporcularından kimsenin olmaması dikkati çekti.

Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, hiç bir yönetici ve sporcunun katılmadığı törende yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, "Bu bayramın siyah beyazlı camiaya hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Hepimiz için iyi bir sezon olur. Geçen sezon kıl payı kaçırdığımız pozisyonları bu yıl yaşamayız. Transferler de yerine oturur ve güzel bir başlangıç yapmış oluruz." dedi.

Yöneticilerin ve sporcuların bayramlaşmaya katılmamalarıyla ilgili bir soruya da cevah veren Başkan Karadeniz, "Mevsimden kaynaklı olarak camiamız tatilde. Bunun normal görülmesi gerekir ama yine de bayramları ihmal etmememiz lazım. 'Biz büyüğüz' diyelim ve her şeyi hoş görelim." diye cevap verdi.

Tören, çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.