Beşiktaş, Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarına 1 günlük aranın ardından devam etti.

Süper Lig'in 28. haftasında Kardemir Karabükspor ile Ankara Osmanlı Stadı'nda karşılaşacak olan Beşiktaş, oynayacağı bu maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından devam etti.

BJK Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde çalışan siyah beyazlı takımın antrenmanı yaklaşık 1,5 saat sürdü. Son iki maçtır ilk 11'de forma giyen Tomas Sivok'un ciddi bir durumu olmadığı ve Kardemir Karabükspor karşısında da görev yapabileceği açıklandı.

Antrenmana tedavisi devam eden Tolga Zengin ile belinde ağrısı olan Tomas Sivok, bireysel çalışan Alexander Milosevic ve Veli Kavlak katılmadı. Kaleci Cenk Gönen ise takımla birlikte çalıştı.

Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışması olarak gerçekleştirildi. Antrenman takım halinde yapılan ısınma koşusu ile başladı. İstasyon koşuları ve streching çalışması yapıldı. İki grup halinde değişmeli olarak 5’e 2 ve dar alanda kontrol pas çalışmasının yer aldığı program uygulandı. Antrenman yarım sahada yapılan çift kale maç ile sona erdi.

Beşiktaş, hazırlıklarına yarın saat 17.00’de basına kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek.