Süper Lig'in 26. hafta kapanış maçında İstanbul Başakşehir ile 0-0 berabere kalarak zirve yarışında 2 önemli puan kaybeden Beşiktaş'ta Kasımpaşa maçının hazırlıklarına ara verilmeden başlantı.

Süper Lig’in 27. haftasında Kasımpaşa ile Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla başlayan siyah beyazlı ekibin çalışması 1.5 saate yakın sürdü. Antrenmana tedavisi devam eden Tolga Zengin, bireysel çalışan Veli Kavlak, Alexander Milosevic ve Daniel Opare katılmadı.

BJK Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenman dinlenme, kondisyon ve taktik çalışması şeklinde yapıldı. Antrenman takım halinde yapılan 10 dakikalık koşu ile başladı. Koşu sonrası İstanbul Başakşehir maçında oynayan oyuncular antrenmanı streching yaparak tamamladı. Diğer oyuncular ise kısa koşular ve 5'e 2 çalışmasının yer aldığı programı uyguladı. Yarım sahada 1’e 1 ve 2’ye2 çalışması sonrası antrenman çift kale maç ile sona erdi.

Fenerbahçe kafilesinin Çaykur Rizespor deplasmanından dönüşte Trabzon'da uğradığı silahlı saldırı nedeniyle Süper Lig'in bir hafta kaldırılmasına rağmen Beşiktaş, yarın izin yapacak ve 27. haftada oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarına perşembe günü saat 11.00’de yapacağı antrenmanla devam edecek.