Oynadığı başarılı futbolla ismi gündeme gelen ve transfer haberleriyle Beşiktaş camiasını heyecanlandıran Gökhan Töre olayına Beşiktaş kulübü son noktayı koydu. Beşiktaş, Gökhan Töre hakkında çıkan transfer iddialarıyla ilgili kulübün resmi internet sitesinden açıklama yaptı.

Beşiktaş kulübü, Gökhan Töre hakkında çıkan transfer iddialarıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Gökhan Töre ile ilgili basın-yayın organlarında yer almakta olan haberler, rahatsız edici boyuta ulaşmıştır." denilerek şu ifadelere yer verildi:

"Gökhan Töre'nin kulübümüz ile 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunduğunu ve uzun yıllar Beşiktaş forması giymesini istediğimizi yeniden hatırlatırız. Gökhan Töre de Beşiktaş forması giymekten çok mutlu ve siyah-beyaz formamızla büyük başarılar kazanarak, efsane futbolcularımız arasına ismini yazdırmak arzusunda...

Gökhan Töre ile ilgili gelen bir transfer teklifi olmadığı gibi, bonservis bedeli belirlemek gibi bir girişimimiz de, Gökhan Töre'yi satmak gibi bir niyetimiz de bulunmamaktadır.

Beşiktaş'ın hem Avrupa'da hem de ligde iyi gittiği dönemlerde basın-yayın organlarında yer alan futbolcularımızla ilgili yanıltıcı haberleri maksatlı bulduğumuzu belirtir, kamuoyunun ve taraftarlarımızın bunlara itibar etmemesini önemle rica ederiz."