Dusko Tosic'ten sonra ikinci imza da yine bir yabancı futbolcuya attırıldı. Bundesliga ekiplerinden transfer edilen Alman sağ bek Andreas Beck ile Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde sözleşme imzalayan Beşiktaş'ta yıldız oyuncu transferi konusunda açıklamalarda bulundu.

Kendisi için yeni bir dönemin başladığını belirten Beck, Beşiktaş'ın bir parçası olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Siyah-beyazlı ekipte yeni zaferler kazanmak istediğini belirten Alman futbolcu, kupalar kaldırmak istediğini söyledi.

Törende yer alan Beşiktaşlı yönetici Erdal Torunoğulları da şu ifadeleri kullandı; "İmza töreninde ilk olarak söz alan Beşiktaş Yöneticisi Erdal Torunoğulları, "Sağ bekimizi aldık, soyismi gibi bek. Beck ile 3+1 yıllık sözleşme yaptık. Oyuncumuz 1.1, 1.2 ve 1.3 milyon euro yıllık ücret alacak. Son 2 yıldır doğru işler yapıyoruz. Geçen sezon transferi son gününde Jose Sosa'yı, devre arasında da Tolgay'ı aldık. Elimizdeki bütçeyle en iyi transferleri yapacağız."

Açıklamaların akabinde Andreas Beck, 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 4 yıllık sözleşmeye imza attı. 28 yaşındaki futbolcuya ilk 3 yıl toplam 3 milyon 600 bin euro garanti ücret ödenecek.