Beşiktaş Senegalli golcüsü Demba Ba'yı sattıktan sonra golcü arayışlarına hız verirken Premier League ekiplerinden Hull City forması giyen Dame N'Doye için görüşmelere başladı. 30 yaşındaki golcü ile 3 yıllık sözleşme imzalanacağı açıklandı. Bonservisi bedeli olarak 3 milyon Avro ödenmesi beklenirken, Beşiktaş'ın Dame N'Doye transferi gelişmeleri bu haberimizde...

Geçen sezon ilk yarısını Rus ekibi Lokomotiv Moskova'da geçiren N'Doye, 14 lig maçında 4 gol kaydetmişti. Devre arasında Hull City'e transfer olan N'Doye, 15 Premier League maçında 5 gol atarken 1 de asist yapmayı başardı.

Daha önce Trabzonspor'un ilgi gösterdiği golcü futbolcunun transferi gerçekleşmemişti. Burak Yılmaz'ı Trabzonspor'un elinden almaya hazırlanan Lokomotiv Moskova, milli golcüyü araya giren Galatasaray'a kaptırınca N'Doye'yi renklerine bağlamış ancak yine Trabzonspor'un canını yakmıştı.. Burak Yılmaz'ın ayrılığı sonrası N'Doye'ye ile el sıkışan ve transfer görüşmelerine başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildiren Trabzonspor, Slaven Bilic'in çalıştırdığı Lokomotiv'in araya girmesi üzerine N'Doye'yi Rus ekibine kaptırmıştı.