Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Adik ve yönetim kurulu üyeleri Alaplı Kaymakamı Altuğ Çağlar'ı makamında ziyaret etti. Kendisi de Beşiktaş taraftarı olan Kaymakam Çağlar, "Derneğinizin çalışmaları hakkında çok şey duydum. Sizleri takdir ediyorum." dedi.

Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği yönetimi, Alaplı ilçesine yeni atanan ve aynı zaman da Beşiktaş taraftarı olan Kaymakam Altuğ Çağlar'ı ziyaret etti. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren ve kendisinin de Beşiktaşlı olduğunu ifade eden Çağlar, "Derneğin kentte aktif çalışmalar yürüterek örnek sayılabilecek birçok faaliyete imza attığını duydum. Toplum yararına güzel çalışmalar yapan dernekleri her zaman taktir ettim, sizi de takdir ediyorum." dedi.

Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Adik ise yaptığı açıklamada, derneklerinin 3. kez Türkiye genelinde yılın derneği seçildiğini ifade ederek, "Derneğimize sadece Beşiktaş taraftarları değil, Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarları da ziyaret ederek birlikte derbi maçlarını izleriz. Toplum yararına güzel çalışmalar yapmaya devam edeceğiz." dedi.

Ziyaret sohbetin ardından gerçekleşen toplu resim çekilmesi ile sona erdi.