Beşiktaş Trabzonspor maçı hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak. Beşiktaş Trabzonspor maç bitiminde özet goller burada olacak. Beşiktaş Trabzonspor şifresiz kanallarSüper Lig'in ikinci hafta karşılaşmasında Beşiktaş Trabzonspor maçı sahne alacak. Lige iyi bir başlangıç yapan Beşiktaş sahasında Trabzonspor'u konuk edecek. Peki Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacak?

BEŞİKTAŞ:1 -2 TRABZONSPOR MAÇ ÖZETİ 

Beşiktaş Trabzonspor maçı ile Süper Lig'in ikinci hafta karşılaşması oynanacak. Geçtiğimiz hafta iki takımda galibiyet alarak sezona 3 puanla başlamıştı. Beşiktaş Trabzonspor maçı ile haftanın önemli karşılaşmalarından biri oynancak. Peki Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacak?

42 yıllık rekabette Beşiktaş'ın 49, Trabzonspor'un 42 galibiyeti  bulunuyor. Siyah-beyazlıların 160 golüne, bordo-mavililer 127 golle  karşılık verdi. Ligde yapılan 84 maçta Beşiktaş 32, Trabzonspor 31  galibiyet aldı. Trabzonspor, ligde 7 maçtır Beşiktaş'ı yenemiyor. Beşiktaş ile Trabzonspor yarın İstanbul'da yapacakları  Spor Toto Süper Lig maçıyla 121. kez karşı karşıya gelecek. Trabzonspor'un 2-0 galibiyetiyle 11 Ekim 1973'te başlayan 42 yıllık  rekabette, geride kalan 120 karşılaşmanın 49'unu Beşiktaş, 42'sini Trabzonspor  kazandı, 29 maçta ise taraflar birbirine üstünlük sağlayamadı. Siyah-beyazlıların 160 golüne, bordo-mavililer 127 golle karşılık  verdi.

Basına kapalı yapılan çalışma 1.5 saat sürdü. İdmana tedavisine devam edilen Dusko Tosic katılmadı.
 
Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman, takım halinde yapılan ısınma ve istasyon koşuları ile başladı. 5’e 2 ve pas çalışması yapıldı. Taktik programının yer aldığı organizasyonlar uygulandı. Antrenman tam sahada taktik maçı ve şut çalışması ile sona erdi.
 
Beşiktaş, yarın saat 21.45’te Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Trabzonspor ile ligin 2. haftasında karşılaşacak.Spor Toto Süper Lig 2. hafta mücadelesinde oynanacak Beşiktaş - Trabzonspor maçı için Metro ve Marmaray seferleri uzatıldı.
Beşiktaş Kulübü resmi internet sitesinden yapılan konuyla ilgili açıklama şu şekilde; "Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Trabzonspor'u konuk edeceğimiz Spor Toto Süper Ligi Hasan Doğan Sezonu 2. hafta mücadelesi nedeniyle İstanbul Ulaşım, Metro ve Marmaray seferleriyle ilgili düzenleme yaptı. Dönüş yolunda taraftarlarımızın ulaşımlarını sağlayabilmesi için M1, M2, M3 ve M4 metro hatlarıyla, Marmaray seferleri gece 02.00'a kadar uzatıldı. Büyük taraftarımızı takımımıza destek olmak üzere Atatürk Olimpiyat Stadı'na davet ediyoruz."