Beşiktaş'ın genç stoperi Atınç Nukan, Almanya'nın Red Bull Leipzig takımı ile transfer görüşmesinden sonra sağlık kontrolü için Almanya'ya gitti. Duygusal olarak da yetiştiği kulüpten kopmanın kendisi için zor olduğunu söyleyen Atınç Nukan, yıllar sonra Beşiktaş’a dönebileceğini belirtti.

Atatürk Havaalanı’na babası Şenol Nukan ve menajeriyle birlikte gelen Atınç Nukan, uçuş işlemlerini yaptırdı. Hayranlarını kırmayan Atınç, onlarla fotoğraf çektirdi. Basın mensuplarına açıklama yapan Atınç Nukan, kendisine yeni bir yol çizdiğini söyledi. Kariyer planlaması yaptığını dile getiren Nukan, "Ailemle birlikte oturup düşündük. Benim için böyle daha iyi olacağını düşündüm. Çok da başarılı olacağıma inanıyorum. Çok çalışmam, emek vermem gerekiyor. Duygusal olarak da yetiştiğim kulüpten kopmak zor." dedi.

"BEŞİKTAŞ BENİM YUVAM"

Beşiktaş’a kırgınlığının olup olmayacağı yönündeki bir soru üzerine ise Atınç Nukan, "Beşiktaş’a kırgınlığım kesinlikle yok. Benim buraya gelmemdeki sebepte Beşiktaş’tır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." diye cevap verdi.

'İlerleyen yıllarda Beşiktaş’a dönmeyi düşünür müsün?' sorusu üzerine ise Atınç, gitmeden dönmeyi konuşmanın zor olduğunu aktardı. Beşiktaş’ın yuvası olduğunu ifade eden Atınç, "Alt yapısından geldim, 10 yıldır bu kulüpteyim, ayrılıklarda var kulüp içinde tabii yıllar sonra olabilir." ifadesini kullandı.