Beşiktaş Kulübü'nün en başarılı branşı olan hentbol takımında oyuncular, Türkiye'de bütün kupaları aldıklarını, ilerleyen zamanlarda da Avrupa'da kupa kaldırmak istediklerini söyledi.

Türkiye'de 11 Lig şampiyonluğu, 10 Türkiye Kupası ve 11'de Süper Kupa'nın sahibi olan Beşiktaş Mogaz Hentbol Takımı oyuncuları, BJK Akatlar Arena'da gerçekleşen röportajda basın mensuplarına hedeflerini ve başarılarını anlattı.

KUPANIN OLDUĞU HER YERDE BEŞİKTAŞ İSMİ VARDIR

Beşiktaş'ın tecrübeli oyuncu Ramazan Döne, "Çok mutluyuz yaklaşık olarak bir aydır bu Süper Kupa için hazırlanıyoruz. Onu en iyi şekilde mücadele ederek kazandık, kulübümüze bir kupa daha kazandırdığımız için çok mutluyuz. Artık bundan sonra önümüzdeki hafta başlayacak olan lig maçları ve ondan sonra oynanacak olan Şampiyonlar Ligi maçlarına hazırlıklarına başlıyoruz. İnşallah güzel bir sezon geçireceğiz. Kupanın olduğu her yerde Beşiktaş ismi her zaman vardır. Biz her zaman bunun için mücadele ediyoruz. Yani kupa kazandırdığımız için mutluyuz." dedi.

İLERLEYEN ZAMANLARDA AVRUPA'DA KUPA KALDIRABİLİRİZ

Takımda 2. sezonunu geçiren Tolga Özbahar ise, "Bizim hedefimiz zaten her sene üç kupa ve Avrupa'da gidebildiğimiz yere kadar gitmek ki İnşallah zaten ilerleyen zamanlarda Avrupa'da kupa kaldırabiliriz. Belki biz görürüz ya da görmeyiz bilmiyorum ama inşallah Avrupa'dan Beşiktaş camiasına güzel bir kupa getirebiliriz." diye konuştu.

BU YIL HEDEFİMİZ YİNE ÜÇ KUPAYDI

Yeni transfer Mehmet Demirezen ise Beşiktaş Mogaz ile Kupa almanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Demirezen, "Beşiktaş yıllardır hem Lig, hem Süper Kupa, hem de Türkiye Kupası'nda her zaman tüm kupaları almış durumda olan bir takımdı. Bu yıl başlarken de bizim hedefimiz yine Türkiye içinde üç kupa. Avrupa'da şu an ilk hedefimiz gruptan çıkmak. Rakiplerimiz oldukça zorlu. Çıkıp elimizden gelen tüm mücadeleyi sergileyeceğiz. İlk hedefimiz gruptan çıkmak.'' şeklinde konuştu.