Beşiktaş Kulübü 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi ve İletişimden Sorumlu Yönetici Metin Albayrak, teknik direktör konusunda Şenol Güneş ile bir çok konuda anlaşmaya vardıklarını fakat kesin durumun yarın netlik kazanacağını söyledi.

Ahmet Nur Çebi’nin İstanbul’daki ofisinde bir araya gelen Beşiktaşlı yöneticiler ve Şenol Güneş yaklaşık 5 saat süren bir toplantı yaptı. Görüşme sonunda ise Şenol Güneş’in ayrılmasının ardından kameraların karşısına geçen siyah - beyazlı idareciler, “Şenol Güneş ile bir görüşme yaptık. Hocamızla görüştüğümüz konularda hep mutabakat sağlayarak geldik. Mutabakat sağlamadığımız şu ana kadar hiçbir konu yok ama birkaç tane daha ince konumuz var. Kendisiyle bunları sabah toparlamamız gerekiyor. Görüşmelerimiz yarın devam edecek. Şimdilik başka bir şey söylemeyeceğiz.” diye konuştu.

Ahmet Nur Çebi ayrıca kaleci antrenörü Jose Sambade ile de yollarının ayrıldığı dair çıkan haberlerin sorulmasına ise, “Öyle bir şey yok. Kontratımız devam ediyor.” cevabını verdi.

Öte yandan ikilinin açıklamasından yaklaşık 5 dakika önce Şenol Güneş’in, 15 dakika önce Futbol A Takımı’ndan Sorumlu Yönetici Mete Vardar’ın, birkaç saat önce de başkan Fikret Orman’ın toplantıdan ayrılması dikkati çekti.