Süper Lig'in 17. hafta kapanış maçında Ankara'da Gençlerbirliği'ne konuk olacak Beşiktaş, Antalya'da yaptığı son antrenmanla bu maçı hazırlıklarını tamamlandı.

Beşiktaş, Antalya kampını ve Süper Lig’de yarın oynayacağı Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla tamamladı. Sağanak yağmur altında yapılan ve basına kapalı yapılan antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü.

BEŞİKTAŞ'TA 6 OYUNCU GENÇLERBİRLİĞİ KADROSUNDA YOK

Antrenmana bu sabah İstanbul'a dönen Cenk Tosun, Jose Sosa, Tomas Sivok, Mustafa Pektemek ve Veli Kavlak ile otelde tedavi olan Gökhan Töre katılmadı. Bu oyuncular Gençlerbirliği maçı kadrosunda yer alamayacaklar.

Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenmanda kondisyon ve taktik çalışması yapıldı. Antrenman takım halinde yapılan ısınma koşusu ile başlarken, streching çalışması ve 5'e 2 çalışması yapıldı. İstasyon koşuları sonrası taktik çalışmasının yer aldığı programlar uygulandı. Antrenman şut çalışması ile sona erdi.

Beşiktaş, yarın Ankara 19 Mayıs Stadı'nda saat 20.00'de konuk olacağı Gençlerbirliği maçı için öğleden sonra özel bir uçakla Antalya'dan Ankara'ya geçecek ve orada kampa girecek.