Yeni sezona teknik direktör Şenol Güneş'i göreve getirerek başlayan Beşiktaş'ta siyah beyazlı oyuncuların çalışmaları sabah antrenmanıyla sürdü. Beşiktaş akşam saatlerinde de günün ikinci çalışmasını gerçekleştirecek.

BJK Ümraniye Nevzat demir Tesisleri'nde 2015-16 sezonunu dün açan Beşiktaş, bu sabah yaptığı antrenmanla hazırlıklarına devam etti. Basına kapalı yapılan antrenmanın yaklaşık 1.5 saate yakın sürdüğü açıklandı.

Antrenmana izinli olan Pedro Franco, Olcay Şahan, Jose Sosa, Gökhan Töre, Alexander Milosevic ile sağlık kontrolünde olan Oğuzhan Özyakup, Cenk Tosun, Tolgay Arslan, Kerim Frei, Serdar Kurtuluş, Ersan Gülüm, Veli Kavlak, Günay Güvenç, Roman Motta, Atiba Hutchinson, Ömer Şişmanoğlu ve Dusko Tosic katılmadı.

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmanın kondisyon ve taktik çalışması şeklinde geçtiği açıklandı. Antrenmanda ısınma koşuları, pas çalışması, top kontrol çalışması ve dar alanda pres çalışması yapıldığı da belirtilirken, şut çalışması ve ayak tenisi ile de sona erdiği ifade edildi.

Beşiktaş yeni sezon hazırlıklarına akşam saat 18.00’de yine basına kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek.