Fenerbahçe Kulübü'nün 'Hedef 1 Milyon Üye' ile ilgili çalışmaları aralıksız sürüyor.

Proje kapsamında bugün de Beylikdüzü’nde sarı lacivertli taraftarlarla bir araya gelen kulüp yöneticileri burada yoğun ilgiyle karşılandı. Sarı lacivertli kulübe üye olan 600’ün üzerinde yeni üyenin üyelik formlarını imzalayan Asbaşkanlardan Turhan Şahin ve Şekip Mosturoğlu Beylikdüzü’nde “Hedef 1 Milyon Üye” projesini anlattılar.

Fenerbahçe Büyükçekmece Şubesi’nin ev sahipliğinde, Beylikdüzü Kaya Ramada Otel’de gerçekleştirilen organizasyona Asbaşkanlardan Turhan Şahin ile Şekip Mosturoğlu, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklı, Büyükçekmece-Beylikdüzü Hedef 1 Milyon Üye Proje Sorumlusu Alaattin Yavuz Güneş, Trakya Bölge Sorumlusu Miraç Çam, Fenerbahçe Silivri Şube Başkanı Süleyman Gencoğlu, Dernekler Sorumlusu Murat Boyraz, Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Şükrü Birand, Ogün Altıparmak, Kemalettin Şentürk ve Saffet Akbaş katıldı.

Kulübe üye olan 600'ün üzerinde sarı lacivertli taraftarın üyelik başvuru formlarını imzalayan Asbaşkanlardan Turhan Şahin ve Şekip Mosturoğlu üyelere plaketlerini takdim etti ve organizasyon sonunda üyelerle fotoğraf çektirdi.