Sultangazi’de bıçakla yaralandıktan sonra hayatını kaybeden Beşiktaş U16 Futbol Takımı'nın eski kalecisi Servet Dündar, son yolculuğuna uğurlandı.

İkindi namazına müteakip Sultangazi Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazına aile yakınları, takım arkadaşları, Beşiktaş Kulübü adına Amatör Şubeler Sorumlusu Erdal Karacan ve sevenleri katıldı. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ise çelenk gönderdi. Cenaze namazında ise vatandaşlar caminin avlusunu tamamen doldurdu.

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Karacan da Cihan mikrofonuna kısa bir açıklama yaptı. Çok üzücü bir olay neticesinde değerli bir evlatlarını kaybettiklerini belirten Karacan, "Camiamızın üzüntüsü çok büyük. Çok güzel bir insan evladımızı kaybettik. Allah ailesine sabır versin. Mekanı cennet olsun." dedi.

Servet Dündar, İsmetpaşa Mahallesi 95. Sokak’ta, 28 Şubat 2015 tarihinde saat 20.00 sıralarında zanlı E.G. tarafından bıçaklanmıştı. Gaziosmanpaşa’daki Taksim İlk Yardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Dündar'ın, dün öğle saatlerinde ise yoğun bakımda beyin ölümü gerçekleşmişti.