Akhisar Belediyespor'un tecrübeli oyuncularından Bilal Kısa, Fenerbahçe'ye attıkları ikinci golden sonra maçın hakeminin yanlarına gelip 'delikanlı gibi oynayın' dediğini söyledi.

Akhisar Belediyespor'un deplasmanda Fenerbahçe'yi 2-1 yendiği karşılaşmanın bitiminde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan tecrübeli futbolcu, "Maçın bizim açımızdan zor geçeğini biliyorduk. 13 maç aradan sonra geçen hafta kendi sahamızda kazanarak galibiyet hasretine son verdik. Bu hafta da Fenerbahçe ile oynayacağımız maçta nasıl oynamamız gerektiğini iyi analiz ettik. Oyunu kendi sahamızda kabul edip kontra ataklarla boş pozisyonları değerlendirmek için çalıştık. Maçın başında golü bulmamız bizi geri itti. İlk yarı Fenerbahçe bize çok baskı yaptı. İlk yarının sonlarına doğru golü buldular. İkinci yarı ilk 20 dakikayı gol yemeden 1-1 bitirirsek maçtan galibiyetle ayrılacağımızı biliyorduk. Güzel bir galibiyet aldık. Biraz şans yanımızdaydı, güzel galibiyet aldık." dedi.

Öte yandan Akhisar Belediyespor'un ikinci golünden sonra maçın hakemi Özgür Yankaya ile aralarında yaşanan diyalog konusunda ise Bilal Kısa, şunları kaydetti:
"Bende hakemin bazı kararlarının yanlış olduğunu söyleyebilirim. 90 dakika sonunda hatalar oluyor. Hakem açısından maçı etkileyecek pozisyon yoktu. Golü attıktan sonra bir laf söyledi. Onu da maçın gerginliğine söylediğini düşünüyorum. Art niyet aramıyorum. Maçın hakemi bize 'delikanlı gibi oynayın' dedi. Ben de 'delikanlı gibi oynuyoruz' dedim. Fazla uzatmadık, art niyet aramıyorum."