Galatasaray'ın yeni sezon öncesi Akhisar Belediyespor'dan transfer ettiği Bilal Kısa, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun kendisi için bir şans olduğunu söyledi. Tecrübeli oyuncu, "Hamza Hoca beni en iyi tanıyan teknik direktör. İnşallah onu mahcup etmeyeceğim.” dedi.

Sezonun flaş transferlerinden Bilal Kısa, yeni sezon kampı öncesi memleketi Çorum’da moral depoladı. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret eden Bilal Kısa, transferi ve yeni sezon hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Galatasaray’ın yıldızlar topluluğu olduğunu belirten tecrübeli futbolcu, "Yeni takımımda oynamak için sabırsızlanıyorum. Transferim ile hayalimi gerçekleştirdim." dedi. Sarı-kırmızılı kulübe transfer olduktan sonra transfer ücreti konusunda yapılan eleştirilere de Bilal Kısa şöyle cevap verdi:
“Alacağım garanti ücretlerin çoğu maç başı. Yani oynadığım zaman kazanacağım. Benim için önemli olan Sarı-kırmızı forma altında oynadığım sürede faydalı olabilmek. Ben bunun için çabalayacağım.”

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun eski hocası olduğunu hatırlatan tecrübeli isim, “Hamza hocanın Galatasaray'da olması beni ayrıca mutlu ediyor. Çünkü beni en iyi tanıyan teknik direktör o. İnşallah onu mahcup etmeyeceğim.” diye konuştu.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ise Bilal Kısa’nın Çorum’un gururu olduğunu ifade etti.

Ziyarette Bilal Kısa, milli takımda giydiği 19 numaralı ay yıldızlı formayı Başkan Külcü’ye hediye etti.