Galatasaray’ın Gençlerbirliği karşısındaki galibiyetinde önemli rol oynayan Bilal Kısa, sezonun en iyi futbolunu oynadıklarını belirtti.

Süper Lig’de Gençlerbirliği’ni 4 - 1 mağlup etmeyi başaran Galatasaray’da Bilal Kısa, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

10 senede bir iki tane kafa golü attığını anlatan Bilal Kısa, “Çok mutluyuz. İlk yarı istediğimiz skoru elde edemedik. Belki milli takımdan yorgun dönen arkadaşlarımız da vardı. Gençlerbirliği de iyi kapadı alanları. İkinci yarı bu sezon en iyi futbolumuzu oynadık. Bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.

Milli takım arasından önce de güzel bir seri yakaladıklarını dile getiren tecrübeli futbolcu, “Onu devam ettirmek istiyorduk. Çok şükür bugün de bu seriye devam ettik. Şimdi önümüzde Şampiyonlar Ligi ve Fenerbahçe maçı var. Şampiyonlar Ligi maçlarına biraz sıkıntılı başladık. Taraftarımızın da büyük desteğiyle içeride kazanıp yolumuza hem Şampiyonlar Ligi’nde hem ligde devam etmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

'İNŞALLAH DERBİDEN DE GALİBİYETLE AYRILACAĞIZ'

Önlerinde Şampiyonar Ligi’nde Benfica, hafta sonunda da Fenerbahçe ile yapacakları derbi maçın hatırlatılması üzerine Bilal Kısa, “Tabii ki ilk önümüzdeki maçımıza bakmamız lazım. Şampiyonlar Ligi’ne iyi başlamadık. Atletico Madrid maçında mağlubiyet aldık. Astana maçı da istediğimiz gibi olmadı. İnşallah içeride Benfica maçını kazanmak istiyoruz. Fenerbahçe maçını söylemeye gerek yok bile. Dünya çapında bir derbi. İnşallah oradan da galibiyetle ayrılacağız.” diye konuştu.

Yaşıyla ilgili yapılan eleştirilerle ilgili de Bilal, şu karşılığı verdi: “Transfer olduğumda eleştiriler oldu. Formayı giydiğim sürece elimden geldiğince hakkını vermeye çalışacağım. Biraz geç oldu ama futbol oynamaya devam ediyoruz. Burada olduğum sürece Allah bilir en iyi şekilde hizmet edeceğimi söylemiştim. Akhisar Belediyespor’da geçen sene çok iyi bir sezon geçirdim. Burada da iyi bir sezon geçiriyorum. Biraz takım olarak sıkıntılı başladık ama şu an 4 maçlık güzel bir seri yakaladık. Kendi adıma da 4 maçtır art arda oynuyorum. Ardından şampiyonlar Ligi maçında da oynadım. İnşallah takım adına hem kendim adına istediğimiz seviyeye geleceğiz. “