Türkiye Kupası’ndan elenen Beşiktaş’ta teknik direktör Slaven Bilic, kupadan elenmek gibi bir niyetlerinin olmadığını söyledi. Takımının genel performansının iyi olduğunu anlatan Bilic, “Artık yolumuza iki kulvarda devam edeceğiz. Herhangi bir endişem ya da kaygım yok.” dedi.

Kayserispor, Türkiye Kupası eleme maçında Beşiktaş’ı yenerek 8 takım arasına girdi. Ev sahibi Kayserispor, maçın ilk yarısında attığı penaltı golüyle karşılaşmayı 1-0 kazandı. Maçı değerlendiren Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Kayserispor’u tebrik ederek söze başladı. Rakibin turu hak eden bir performans sergilediğini belirten Bilic, “Turu hak ederek geçtiler. Biz ise gevşek davrandık. Karma bir kadroyla buraya geldik. Beklentim harika bir performans değildi ama iyi bir futbol bekliyordum. Ama olmadı. Kupada bazı futbolcular şansını iyi değerlendirdi, bazıları da değerlendiremedi. Kupadan elenmek gibi bir kastımız yoktu. Ama elendik. Artık Avrupa ve şampiyonluk için mücadele edeceğiz. Artık iki kulvarda yarışacağız.” diye konuştu.

Beşiktaş’ın genel performansıyla ilgili bir soruya Bilic, bu akşamki maçı ayrı tutarak cevap verdi. “Genel performansımız iyi” diyen Bilic, “Bu akşam burada en iyi takımımızla sahaya çıkmadık. Önümüzde önemli maçlar var. Bunlara hazırız. Bu akşam özellikle hücum noktasında eksiktik. Çok sayıda oyuncumuz kadroda değildi. Bizim planımız kupada şans verdiğimiz oyuncularla turu geçmekti. Ama olmadı. Bazen planladığınız bir şeyin sonucunu her zaman alamayabilirsiniz. Bugün de böyle oldu. Genel performanstan memnunum. Herhangi bir endişem ya da kaygım yok.” dedi.

Bu akşam çıkacak en iyi takımı bilerek çıkarmadığını belirten Bilic, “Önümüzde önemli maçlar var. Bir taraftan da kadro rotasyonunu devam ettik. Ki bu oyuncuların bazılarını lig maçlarında da kullanacağız.” diye konuştu.

SEÇME: KAYSERİSPOR FİNAL OYNAMAK İSTİYOR

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Seçme de, Türkiye Kupası’nda final oynamak istediklerini söyledi. Beşiktaş karşısında çok iyi oynadıklarını belirten Seçme, “Taraftarımız önünde güzel oynamak istiyorduk. Bunu gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz. Seyri güzel bir müsabaka oldu. Turu geçtiğimiz için mutluyuz. Beşiktaş’a Avrupa yolunda başarılar diliyorum.” dedi.

Türkiye Kupası’ndaki hedefinin sorulması üzerine de Seçme, “Kadro olarak tecrübeli oyunculardan kurulu bir takımız. Kupada inşallah finale kadar gideceğiz. Kadromuz, ligde ve kupada mücadele etmeye yeterli.” dedi.