Afyon Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İhsan Beşer, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı (BJK) Fikret Ormanın, şampiyonluk kutlamaları kapsamında Afyonkarahisar’a geleceğini kaydetti.
Başkan Beşer, düzenlediği basın toplantısında, derneğin kentteki faaliyetleri ile Başkan Orman’ın kente gerçekleştireceği ziyaret hakkında bilgiler verdi. Başkan Orman’ın 31 Mayıs Salı günü Afyonkarahisar’a gelmesinin beklendiği ifade eden Başkan Beşer, Başkan Orman’ın ziyaret programı kapsamında dernek üyeleri ile termal bir otelde gerçekleştirilecek akşam yemeği ile de bir araya geleceğini duyurdu.
Türkiye Spor Toto Süper Ligi’nde bu sezon şampiyon olan takımlarının başarısının kendilerini ziyadesi ile mutlu ettiğini de hatırlatan Başkan Beşer, şampiyonluğun kentte büyük bir coşku ile kutlandığını da sözlerine ekledi. Takımlarından aynı başarıyı önümüzdeki sezonlarda da görmek istediklerini ve buna inandıklarını aktaran Başkan Beşer, Beşiktaş’ın ayrıca UEFA’da da başarıyı yakalayacağını kalben inandıklarını belirtti.
Başkan Beşer son olarak kutlamalarda ve dernek faaliyetlerinde kendilerine yardımcı olan kent protokol üyelerine de teşekkürlerini iletti.