Türk Telekom Amatör Spor Kulübü boksörü Selma Karakoyun’dan dünya çapında büyük başarı. Zonguldak Türk Telekom Spor Kulübü boksörü Selma Karakoyun, Tayvan’da yapılan Yıldız ve Genç Bayanlar Dünya Boks Şampiyonası’nda büyük bir başarıya imza atarak üçüncü oldu.

Zonguldak Türk Telekom Spor Kulübü boksörü Selma Karakoyun, Tayvan’da yapılan Yıldız ve Genç Bayanlar Dünya Boks Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etti. Karakoyun, şampiyonada büyük bir başarıya imza atarak dünya üçüncüsü oldu.

Yıldızlar kategorisinde 80 kiloda mücadele eden Zonguldak Türk Telekom Amatör Spor Kulübü sporcusu 16 yaşındaki Selma Karakoyun, çeyrek finaldeki rakibi Alman boksörü yenerek yarı finale çıktı. Yarı finalde Rus rakibine yenilen boksör, Yıldız ve Genç Bayanlar kategorisinde dünya üçüncüsü oldu. Şampiyonaya 55 ülkeden 425 sporcu katıldı.

Türkiye’nin 45 ilinde yer alan Türk Telekom Amatör Spor Kulüpleri ile bugüne kadar 30 bini aşkın sporcu yetiştiren Türk Telekom Grubu, bugün basketboldan eskrime, atletizmden kayak ve tenise 29 branşta 5 binden fazla sporcuya destek olmaya da devam ediyor.