Erzincan’da oynanan futbol karşılaşmasında olaylar çıktı. Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta mücadele eden 13 Şubat Erzincanspor ile Iğdır Arasspor takımları arasında oynanan futbol müsabakasında kavga çıktı. Olaylar güvenlik güçlerinin araya girmesi ile yatıştırıldı.

13 Şubat Şehir Stadyumu'nda oynanan 13 Şubat Erzincanspor ile Iğdır Arasspor Bölgesel Amatör Lig futbol karşılaşmasında istenmeyen olaylar yaşandı. Iğdır Arasspor’un 1-0 üstünlüğü ile devam eden karşılaşmanın 87. dakikasında konuk ekipten Sabahattin Genç, rakibine sert faul yapınca karşılamanın hakemi Serkan Gözel tarafından kırmızı kartla cezalandırıldı.

Sabahattin Genç’in sahayı uzun süre terk etmemesi gerginliğe neden oldu. 13 Şubat Erzincansporlu futbolcuların vakit geçirdiği gerekçesi ile kırmızı kart gören rakip takım futbolcusunun sahanın dışına çıkmaması sebebiyle sert tepki gösterdiler ve tekmeler havada uçuştu. Saha kenarına da sıçrayan olayları güvenlik güçleri güçlükle yatıştırdı.

15 dakika duran karşılaşmanın sonunda karşılaşma yeniden başlarken konuk ekip Iğdır Arasspor da sahadan 1-0 galip ayrıldı.