Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, "2010 yılındaki futbol devriminin bu sezondan itibaren devam filmini çekme için taşın altına sadece elimizi değil gövdemizi koyduk." dedi.

Bölükbaşı, kulübün resmi yayın organı Bursaspor Dergisi'nde yer alan açıklamasında, 2010 yılında şampiyon olan teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile yeniden el ele verdiklerin dile getirdi. Bölükbaşı, dergideki yazısında şu ifadelere yer verdi:

"2009 yılında adım attığı kulübümüzde şampiyonluk sevincini birlikte yaşadığımız teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile tekrar ele ele verdik. Eski ruhu adeta yeniden canlandırıp, gücümüzü yüreğimizde taşıdığımız yeşil beyaz sevdasından alarak, bu kez daha hırslı, daha heyecanlı bir şekilde yola koyulduk. Bu şehir bir bütün olduğunda binlerce insanın oluşturduğu o şampiyonluk fotoğrafıyla zaferi ölümsüzleştirmişti.

O tabloyu tekrarlamak bizim elimizde. 2010 yılındaki futbol devriminin bu sezondan itibaren devam filmini çekmek için taşın altına sadece elimizi değil, gövdemizi koyduk. Camiamızdan tek beklentimiz biraz sabır ve tam destek. Başaracağız, hep birlikte sevineceğiz. Çünkü inancımız sonsuz."

Uluslar arası Spor Tahkim Mahkemesi’nin (CAS) Bursaspor’a verdiği Avrupa kupalarına katılmama kararına da değinen Bölükbaşı, dava bu sene üçüncü senesine girdiği için Bursaspor’un seneye Avrupa’ya gidebileceğini hatırlattı.

Bölükbaşı, "Böylece yeni sezona daha büyük hedeflerle başlamanın temellerini atmaya başladık." ifadelerini kullandı.