Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, attığı gollerle takıma büyük katkı sağlayan ve Galatasaray ile Fenerbahçe’nin de gündeminde olduğu belirtilen golcü oyuncu Fernandao’nun bonservisini almaya çalıştıklarını söyledi. Bölükbaşı, ayrıca Fernandao gibi kiralık oynayan başarılı orta saha oyuncusu Josue’nin bonservisini de almak istediklerini kaydetti.

Bölükbaşı, ligin 26. haftasında 3-0 mağlup ettikleri Kayseri Erciyesspor maçında taraftarların Fernandao ve Josue’nin satın alınması isteğini değerlendirdi. Bölükbaşı, yaptığı açıklamada, "Ben de onlar uyumasın, maçlara gelsin diyorum. Alışveriş yapıp, destek versinler bunların hepsi olur. Gündemimizde Fernandao ve Josue var. Onlarla ilgili çalışmalar yapıyoruz. İyi şeyler düşünüyoruz ve onun için buradayız. Şimdiye kadar iyi şeyler yaptığımızı da düşünüyorum." dedi.

"CEZAYI ERTELEYEBİLİRSEK TADINDAN YENMEZ"

Bölükbaşı, kulübe UEFA’dan başka ceza gelme ihtimaliyle ilgili yaptığı açıklamada ise "Önümüzde bir ceza gözüküyor. Kısmet olursa 13-14 Nisan’da avukat arkadaşlarla İsviçre’de olacağım. Eğer 14 Nisan’daki duruşmada cezayı erteleyebilirsek o zaman tadından yenmez." dedi.

"KUPA FİNALİNİ BURADA OYNAMAZSAK ÜZÜLÜRÜM"

Ligin en çok gol atan takımının Bursaspor olduğunu hatırlatan Bölükbaşı, "Kayseri Erciyesspor maçını artık unuttuk. Çarşamba günü Gençlerbirliği ile kupa mücadelesine çıkacağız. Bundan sonra 3’er puan hedefimiz var. O puanları aldıktan sonra sıralamamız ne olur bilemem. Kupa finalini burada oynamazsak üzülürüz. O yüzden kupayı önemsiyoruz. Gençlerbirliği'ni geçmek istiyoruz." diyerek sözlerini tamamladı.