Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, deplasmanda Kasımpaşa'yı 1-0 yendikleri maçta takımı destekleyen taraftarlara teşekkür etti. Bölükbaşı, "Ben bu galibiyeti her ne kadar 'istifa' diye bağırmış olsalar da bu yağmurda, bu soğukta gelen taraftarlarımıza hediye ediyorum. Bunun tadını çıkaralım." dedi.

Bu sezon yeni bir takım kurduklarını ve biraz sabır istediklerini ifade eden Bölükbaşı, haftalar geçtikte takımın daha iyi olacağını dile getirdi. 27 futbolcunun tamamından yararlanacaklarını vurgulayan Bölükbaşı, taraftarların birlik beraberlik içinde olmasını istedi.

"İKİDE BİR 'İSTİFA' DEMEK OLMAZ"

Bursaspor'un bundan sonra alt sıralarda olmayacağının altını çizen Başkan Bölükbaşı, 'istifa' çağrılarına şu cevabı verdi: "Birlik beraberlik içinde olmamız lazım. Futbolculara bağırmamaları lazım ikide bir 'istifa yönetim' ya da 'Ertuğrul istifa' diye. İstikrar olmayan yerde hiçbir şey olmaz. Yani biz istifa deriz ne olacak, daha mı iyi olacak? Hocayı da değiştiririz daha mı iyi olacak? Sonuçta gelecek hoca tekrar şehri tanıyacak, tesisleri tanıyacak, oyuncuları tanıyacak, yine 3-4 hafta geçecek. Yönetim olarak bizim de şu anda yaptığımız o kadar çok şey var ki. Vakıftan tutun, Kendir yaylası, Özlüce ile ilgili projelerimiz hepsi olacak. Yeter ki sabredilsin."

"GALİBİYET TARAFTARLARA GELSİN"

"Taraftarların hoşgörüsüne, sabrına sığınıyoruz." diyen Bölükbaşı, "Galibiyetin keyfini çıkartsınlar. Ben bu galibiyeti her ne kadar 'istifa' diye bağırmış olsalar da bu yağmurda, bu soğukta gelen taraftarlarımıza hediye ediyorum. Bunun tadını çıkaralım. 3 gün sonra gene maçımız var. Hep birlikte olalım. Çok güzel şeyler olacak." ifadelerini kullandı.