Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, ligde yarın oynayacakları Kasımpaşa maçını kazanacak güçte olduklarını söyledi.

Kulüben resmi televizyonu Bursaspor TV'ye açıklamalarda bulunan Bölükbaşı, ligde geri kalan 6 maçın çok önemli olduğunu kaydetti. Kasımpaşa’nın iyi bir takım olduğunu belirten Bölükbaşı, sıralamadaki yerlerini muhafaza etmek istediklerini dile getirdi. Teknik heyet ve futbolculara güvendiklerini anlatan Bölükbaşı, güvenmeye devam edeceklerini ifade etti.

"TAKIMIMIZ 3 PUANLA DÖNECEKTİR"

Bölükbaşı, şu değerlendirmede bulundu: "Biz içeride ve dışarıda sürekli hücum futbolu oynuyoruz. Bu nedenle en fazla gol atan takımız. Ben galibiyet bekliyorum. Bunu yapabilecek güçteyiz. İnşallah az kaldı. Ligi iyi bir sıralamada bitiririz. Öncelikle Allah sakatlıktan korusun. Ümit ediyorum ki takımımız İstanbul’dan 3 puan ile dönecektir. Ligi ilk dört içinde bitirirsek Avrupa Kupaları’na katılma fırsatımız olur. Bu çocuklar buraya kadar getirdiler. Bütün Bursa’yı mutlu ettiler. Kupa rövanşında tüm kalbimle inanıyorum biz turu atlarız. Buradaki karşılaşmada taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum, hepsi geldiler. Aşırı motivasyon oldu. Takımımız orada biraz daha rahat olacaktır. Bursa’yı yeniden sevince boğacaklardır. Biz görevimizi yapmaya çalışıyoruz."

BURSASPOR’UN TOZLANMIŞ MARKASINI PARLATTIK

Bu sezon Bursaspor’un çok iyi bir performans gösterdiğini ve A Milli Takım'a 6 futbolcu vererek Bursa halkına büyük bir gurur yaşattıklarını belirten Bölükbaşı, "İnşallah yeni sezonda çok daha güçlenerek güzel şeyler yapmak arzusundayız. Geldiğimizde camiada motivasyon kaybı olmuştu. Bursaspor’un markası biraz tozlanmıştı. Onu parlattığımıza inanıyoruz. Türkiye’de bir Bursaspor gerçeği var. Tüm takımların da saygı duyduğu, ürktüğü bir Bursaspor var. Ligin en çok gol atan takımı. Milli takıma 6 futbolcu veren bir Bursaspor var. İnşallah sezon sonuna kadar sıralamadaki yerimizi koruruz." diye konuştu.