Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, takımdan gitmek istediğini açıklayan Ozan Tufan’ı Beşiktaş’a satmayacağını, gerekirse Vakıfköy’e göndereceklerini söyledi.

Ozan Tufan ile ilgili kararı bugün yapacakları yönetim kurulu toplantısında vereceklerini ifade eden Bölükbaşı, sadece Beşiktaş’tan değil, başka takımlardan da teklifler aldıklarını ve hepsini değerlendireceklerini ifade etti. Bölükbaşı, teklifi ne kadar yükseltirse yükseltsin Ozan’ı Beşiktaş’a kesinlikle satmayacaklarını ifade etti.

NTV Spor canlı yayınına telefonla bağlanan Bölükbaşı, genç futbolcunun transferi konusunda şu değerlendirmeleri yaptı:
“Ozan Tufan gitmek istediğini söyledi. Bu konu çok uzadı. Bugün hocamız ve yönetimle konuşup kararı vereceğiz. Ozan ile bir sorun yoktu ama farklı nedenlerle birden gitmek istediğini söyledi. Kafalarında neler var bilmiyorum ama tahmin ediyorum. İstanbul takımlarına gitmek, daha yüksek ücret almak gibi gerekçeleri var. Ozan’ın maaşına iyileştirme yapmak için teklifte bulunduk. Bu konuda gereken şeyleri de yaptık. Bu aşamadan sonra para konusunu konuşmuyorum. Ozan’ın Beşiktaş’a gitmek istemesi benim için önemli değil. Kendisi için önemlidir. Bugün kararı vereceğiz. Bizim için para bundan sonra önemli değildir. Biz Ozan'ı kazanmak istiyorduk ama Bursaspor'da oynamak istemiyor. Bu aşamadan sonra ya satacağız ya da altyapıya göndereceğiz.”