Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, 8 Ağustos Cumartesi günü Süper Kupa Finali'nde karşılaşacakları Galatasaray maçını kazanarak lige başlamak istediklerini söyledi.
Bölükbaşı, cumartesi günkü Galatasaray maçı hakkında şunları kaydetti:
“Herkesin isteği kupayı almak. Bizim istediğimiz de o. Sezon başlangıcında bir kupa kazanmak çok büyük moral olur. Futbolcularımız bunu başarabilecek güçteler. Biz artık önlerini açtık. Onların tek yapacağı şey mücadele etmek. Ben inanıyorum ki böyle ferdi olarak da hepsinden kaliteli bir futbol takımına sahibiz. İnşallah kupayı alırız diye düşünüyorum. Almamız da lazım. Sonuçta bu kadar başarılı oynanan bir sezondan sonra kupayı almamız gerektiğini düşünüyorum.”

“BİA İLE İLGİLİ BONSERVİS SORUNU VAR”

Transferler konusunda da bilgi veren Recep Bölükbaşı, “Sağ ve sol kanatlara iki tane futbolcu arkadaşımız bugün Özlüce’deydi. İkisi de sağlık kontrolünden geçtiler. İspanyol Cuenca ile görüştüm. Transfer süresince de hep görüşüyordum zaten, çok istiyorlar. Aynı şekilde Bia da Bursaspor’da oynamayı çok istiyor. Bunlar güzel transferler ve Bursaspor’a güç katacaklar. Bu futbolcular genç ve çıkış yapmayı bekleyen arkadaşlar. Benim onlarla yaptığım konuşmalarda kendileri Türkiye veya Avrupa’da çıkış yapılacak takımların başında geldiğimizi söylediler. İspanyol Cuenca’nın gelmesi, Bia’nın gelmesi, geçtiğimiz sezon Bakambu. Transfer Bursaspor’da bitmez. Bia ile ilgili kendisi ile anlaştık bir sıkıntımız yok. Onun bir bonservis sorunu var, menajeri de kulübü ile görüşecek aslında kulübünün de bilgisi var onlardan görüşmek için izin istemiştik. Büyük ihtimalle bu transferi bitireceğiz. Sağda solda 2 tane genç arkadaşımız olacak. Zaten kadromuzda güzel kaliteli, sağ bek, sol bek, stoper mevkilerindeki eksiklikleri doldurduk.” diye konuştu.
“İKİ OYUNCU DAHA ALMAK İSTİYORUZ”
İki oyuncu daha alacaklarını kaydeden Bursaspor Başkanı, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Tabi iki oyuncu daha almak istiyoruz, bunlardan bir tanesi forvet olacak, bir tanesi de ön libero olacak. Orayı da sağlamlaştırmak istiyoruz, çünkü geçen sene baktık ki bazı yerlerde kulübede eksiklerimiz vardı ve onun dezavantajını yaşadık.”