PTT 1. Lig’de Boluspor kendi evinde Giresunspor’u 2-1 mağlup ederken, kırmızı-beyazlı ekipte 10 hafta sonra alınan 3 puanın sevinci yaşandı. Karşılaşma sonrası iki takımın da teknik sorumluları açıklamalarda bulundu.
Mücadele sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Boluspor Yardımcı Antrenörü Hamit Cihan, “Bizim için geç kalınmış bir sonuç. Bazı maçlarda hep üstün oynadığımız halde maç kazanamıyorduk. Bugün galip geldiğimiz için mutluyuz. Camiamıza hayırlı olsun. Bu galibiyet bizim için amaç değil araçtır. Bizim hedefimiz kısa vadedeki başarıyla uzun vadedeki başarıyı entegre etmektir. Boluspor’un daha iyi olması için çaba sarf ediyoruz. Tem ümidimiz Boluspor’un ligi en iyi yerde bitirmesidir” dedi.
GİRESUNSPOR CEPHESİ
Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri ise, “Maçın tamamına bakarsak çok iyi oynamadık. İki takım için de futbol açısından iyi maç olduğunu söyleyemem. Öne geçtik ancak hemen arkasından frikikten golü yedik. Ondan sonra ikinci yarı daha derli toplu oynadık. 83. dakikada ayağımıza gelen 3 puan fırsatını penaltıyı kullanmayarak kaçırdık. Son dakikalarda da yediğimiz golle 3 puan rakibimize hediye ettik. Bizim için önemli 1 puan veya 3 puan olacaktı. Bu yıl bireysel hatalardan çok puan kaybettik. Arkadaşlarımla konuşuyorum ama bireysel hatalar oluyor” diye konuştu.