Sinop’un Boyabat ilçesinde eğitim faaliyetleri veren Özel Boyabat Yıldız Koleji mezuniyet gecesi düzenledi. Okulun 8. sınıfında okuyan öğrenciler yapılan törenle okula veda etti.

Okulun konferans salonunda yapılan mezuniyet gecesine öğrenci velileri ailece katıldı. Okulun anasınıfı öğrencilerinin yaptığı gösteri geceye katılan velilerden tam not aldı. Mezuniyet gecesinin açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Erdoğan Çivici, öğrencilerin daha iyi yetişmesi için ellerinden gelen bütün gayreti okul olarak gösterdiklerini söyledi. Çivici, "Bugün bu çocuklarımızı mezun ettik. Bu çocuklarımızın ilerde güzel yerlerde olmasını istiyorsak onların güzel ve güvenilir ortamlarda yetişmelerine yardımcı olmalıyız. Burada hem bizlere hem de velilere önemli görevler düşüyor. Ben mezun olan bütün öğrencilerimizi kutluyor, hayatlarında başarılar diliyorum." diye konuştu.

Daha sonra öğrenci velileri, kendi çocuklarına sıra ile plaket takdim etti. Pasta kesimi ve kep fırlatmanın yapıldığı gece, verilen kokteyl ile son buldu.