UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında yarın Beşiktaş ile mücadele edecek Club Brugge‘un teknik direktörü Michel Preud'homme, futbolcularına uyarılarda bulundu.

Mücadelenin oynanacağı Jan Breydel Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan teknik direktör Michel Preud, yaptığı açıklamada futbolcularını uyardı. Beşiktaş’ın çok güçlü bir takım olduğunu söyleyen Preud'homme, "Çok güçlü bir takım, herkesin bildiğinden daha güçlü bir takım." ifadelerini kullandı.

Preud'homme, "Bizi çok zor bir görev bekliyor. Beşiktaş şu anda Türkiye liginde birinci sırada ve Avrupa kupasında Tottenham ve Liverpool gibi İngiliz devlerini devirdi. Slaven Bilic ile mükemmel bir takım sistemi kurdular. Beşiktaş futbol oynamak isteyen bir takım. Hataları kesin affetmiyorlar." şeklinde konuştu.

Beşiktaş takımının yedek oyuncularının da aynı yüksek seviyede olduğunu söyleyen Preud'homme, şu ifadeleri kullandı: "Bazı futbolcuları takımda olmayabilir; ama yedek oyuncuları da aynı seviyede. Takımın güç kaybettiğini sanmıyorum. Her şeye rağmen Beşiktaş favoridir."

Preud'homme, futbolcuları Obbi Oulare ve Felipe Gedoz hakkında da "Son günlerde normal bir şekilde antrenman programını takip ettiler, onlar oynayabilecek durumdalar. José Izquierdo ise kalçasından darbe aldığı için takımla birlikte çalışamıyor. Kendisi tek çalışıyor. Kendisinin durumunu gün ve gün takip ediyoruz ve bu yüzden hafta sonu oynayacağını bilemiyoruz." diyerek sözlerini tamamladı.