Galatasaray'a büyük ümitlerle Sporting Lizbon'dan transfer edilen Bruma, İspanya La Liga ekiplerinden Real Sociedad'a kiralık olarak gönderilmişti. İspanyol ekibinin satın alma opsiyonunu kullanmak istediği öğrenilirken, Portekizli yetenek için Sevilla ve Ajax'ın devrede olduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü.

30 maçta 2 gol 1 asist yapan Portekizli futbolcu, Real Sociedad'ı tatmin etmeyi başaramazken, İspanyol ekibi 7.5 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu kullanmaktan vazgeçmişti.

Galatasaray'a döneceği açıklanan Bruma için Hollanda devi Ajax ile İspanya La Liga ekibi Sevilla'nın devrede olduğu ve genç yıldızı kadrolarına katmak istedikleri bildirildi.

Ajax'ın Galatasaray ile transfer görüşmelerine başladığı ancak Galatasaray kulübünün henüz transfer konusunda net bir karar vermediği öğrenildi.

MENAJERİ DE İDDİALARI DOĞRULADI

Bruma'nın menajeri Catiô Baldê, oyuncusuna çeşitli tekliflerin geldiğini ve son kararı verecek mercinin Galatasaray Yönetimi olduğunu söyledi.

Sarı-Kırmızılı ekibin, Bruma'yı hak ettiği bir değerde satmak istediğini belirten Baldê "Bu sezonu iyi bir şekilde bitirmek ilk hedefimiz. Bruma gelişimini sürdürüyor. Attığı goller hep izlenmeye değer goller oldu. Şimdilik her şey yolunda. Önümüze bakıyoruz. Ancak Galatasaray'la kontratımız devam ediyor. Gelecekte ne olacağını bilemeyiz. İspanya dünyanın en iyi ligi. Tabii ki burada kalmak isteriz" diye konuştu.


Bruma Sevilla'yı mı yoksa Ajax'ı mı tercih edecek?