Süper Lig'in lideri Beşiktaş'ta Gaziantepspor maçının hazırlıkları devam ederken, bugün yapılan antrenmanı Bursa Gemlik'ten gelen taraftarlar da izledi. Gemlikli taraftarlar antrenmanın ardından da BJK Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'ne getirdikleri zeytin fidanlarını diktiler.

Beşiktaş ile Bursaspor kulüpleri arasında yaşanan gernginlik ve taraftarların deplasman maçlarına gidememesine rağmen bugün BJK Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'ne Bursa Gemlik'ten ziyaretçiler geldi. Gemlik Beşiktaşlılar Derneği'nden bugün gelen bir grup siyah beyazlı taraftar önce takımın antrenmanını izledi.

Siyah beyazlı taraftarlar idmanın ardından da Taraftar ve Dernekler Sorumlusu yönetici Selçuk Kaynarkan eşliğinde BJK Nevzat Demir Tesisleri'ne yanlarında getirdikleri başırı simgeleyen zeytin fidanlarını dikti.

CİZRE BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ, AĞAÇ DİKME KAMPANYASI DÜZENLEDİ

Bu arada Cizre Beşiktaşlılar Derneği, Cizre Örencik köyü ve Katran köyünde bulunan ilk ve orta dereceli okullarda öğrencilerle birlikte ağaç dikme kampanyası düzenlediler.

Dernek başkanı Serhad Mirhan ve yönetim kurulu üyeleri ile Örencik ve Katran köyünde ilk ve orta dereceli okullarda eğitim gören çocuklar öğretmenleri ile birlikte fidan diktiler.