Bursaspor ile şampiyon Galatasaray arasında oynanacak kupa final maçı biletleri satışa çıktı.
3 Haziran’da Bursa Atatürk Stadyum'unda oynanacak olan Türkiye Kupası final maçı biletleri satışa çıktı. Bursa Atatürk Stadyumu yanındaki gişelerde sabah 9.30 itibariyle satışa sunulan biletler için izdiham yaşanıyor.

Bursaspor ile Galatasaray arasında Bursa’da oynanacak Türkiye Kupası Final maçı biletlerinin satışı başladı. Final maçı için bilet almak isteyen Bursaspor taraftarları yüzlerce metrelik kuyruk oluşturdu. Akşam saat 20.00’den itibaren kuyruğa giren taraftarlar, federasyon ve yetkililere tepki gösterdi.

Gece boyunca bilet almak için stadyum önünde sabahlayan taraftarlar TFF’ye tepki gösterdi. "Yeter Yıldırım Demirören, yeter" diye slogan atan taraftarlar, Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören’e ateş püskürdü. Yer yer baygınlık ve kavgaların da olduğu bilet kuyruğunda sağanak yağışa rağmen taraftarlar yüzlerce metre kuyrukta bilet için bekledi.

Taraftarların bilet kuyruğunda beklediği sırada başlayan yağmur da taraftarı etkilemedi. Yağan yağmura rağmen kuyruğu bırakmayan taraftarlar, yanlarında getirdikleri şemsiye ve yağmurluklarla kuyrukta beklemeye devam etti. Bu sırada bazı taraftarların ise oturdukları yerlerde uyudukları gözlendi. Bilet sırasında bazı aralıklarla kavga ve tartışmalarda yaşandı. Sıra beklerken araya kaynak yapıldığını belirten bazı taraftarlar ise tepki gösterdi.

PASSOLİG VARSA BİZ NİYE SIRADAYIZ

Passolig uygulamasına rağmen sırada rezillik çektiklerini belirten taraftarlar Türkiye Futbol Federasyonu'na tepki gösterdi. Sabah 06.00’dan beri beklediğini anlatan Gülnaz Atasever, "Bu daha medeni bir şekilde olmalı, çocuklar akşamdan bekliyor. Ben sabah 06.00’da geldim. Federasyonun bunu daha düzenli yapması lazım. Akşamdan beri burada kavgalar oluyor. Ama bu aşk, Bursaspor aşkı için seve seve katlanıyoruz bu eziyete." dedi.

Bursaspor taraftarı Abdullah Durgut ise passolig olmasına rağmen bilet sırasında beklediklerini belirterek, "Passolig satıyorlar bize gecenin 12’sinden beri sıra bekliyoruz burada, ayıp değil mi? Ayıp değil mi bunu niye satıyorsun sen bize niye. Bu maçta bu geçmiyor. Buradan Yıldırım Demirören’e, bütün federasyona sesleniyoruz bu nedir? Bunu niye çıkardın, bize sattın biz niye işimizi bırakıp burada bekliyoruz. Futbolun peşinden koşuyoruz yazıklar olsun." diye konuşarak, tepki gösterdi.

Ahmet Sarı ise sıradaki oğlu Rahmi Can Sarı'yı beklediğini belirterek, "Sabah oğlum yataktan kaçıp buraya gelmiş, bende onu bekliyorum." dedi.
Akşam 20.00'den beri beklediklerini anlatan bazı taraftarlar da, "Hala kaynak var bilet alamadık, burada yattık. Bu Bursaspor taraftarına değil, Türkiye’deki taraftarlara ayıptır. İnternete konulsa kimse bu eziyeti çekmezdi." şeklinde konuştu.

Bilet alan taraftarlar ise çok mutlu olduklarını belirterek kupayı alacaklarını söylediler.