Stat: Bursa Atatürk
Hakemler: Alper Ulusoy, Ahmet Şimşek, Fevzi Demirhan
Bursaspor: Harun, Şener, Renato, Şamil (Dk. 79 Ozan Tufan), Emre, Bekir, Holmen, Traore, Josue (Dk. 61 Aziz Eraltay), Bakambu, Enes Ünal (Dk. 40 Ertuğrul)
Centone Karagümrük: Akın, Erhan, Anıl, Nihat (Dk. 69 Metin) Halil, Mertcan, Ali (Dk. 80 Berke), Serdar (Dk. 75 Aybars), Serhat, Kaan, Bahri
Goller: Dk. 1, 89 ve 90+1 Bakambu (Bursaspor)
Sarı kartlar: Dk. 25 Serhat, Dk. 42 Erhan, Dk. 54 Nihat, Dk. 64 Kaan (Centone Karagümrük), Dk. 54 Josue (Bursaspor)

Türkiye Kupası C Grubu son hafta maçında Bursaspor ile Centone Karagümrük takımları arasında oynanan karşılaşma 3-0 Bursaspor'un üstünlüğü ile sona erdi.

Bursaspor, bu galibiyetle kupada puanını 12'ye yükseltti. Maçta 3 gol atan Bakambu ise kupada daha önce oynadığı Mersin İdmanyurdu maçının ardından bu maçta da hartrick yaparak alkış aldı.

50. dakikada Josue'nin ceza sahası dışından kullandığı serbest vuruşta, kaleye giden topu kaleci Akın, son anda kornere tokatladı.

56. dakikada gelişen Bursaspor atağında Josue'nin ceza alanı içine gönderdiği topa Traore kafayı vurdu. Top az farklı üstten auta çıktı.

77. dakikada Şener'in sağdan ceza alanı içine yaptığı ortada Bakambu kafayı vurdu, top yandan auta çıktı.

89. dakikada Bursaspor farkı ikiye çıkardı. Bu dakikada Traore'nin kafayla arkaya aşırttığı topa hareketlenen Bakambu, ceza sahası içine girer girmez düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 2-0.

90+1. dakikada Bursaspor'da Bakambu kendisinin ve takımının 3'cü golüyle farkı 3'e çıkardı. Bu dakikada Traore'nin pasıyla ceza alanına giren Bakambu, plase bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu: 3-0.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca mücadele 3-0 tamamlandı.