Bursaspor, Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 31. haftasında yarın saat 16.45’de karşılaşacağı Trabzonspor maçı için Trabzon’a gitti.

Yeşil beyazlı kafileyi, Özlüce Tesisleri'nden kulüp personeli uğurladı. Özel bir uçak ile Yenişehir Havaalanı’ndan Trabzon’a hareket eden kafilede 19 futbolcu yer aldı.

FUTBOLCULAR ÜÇ PUANLA DÖNMEK İSTİYOR

Yenişehir’e hareket öncesi açıklamalarda bulunan kaleci Harun Tekin, Samuel Holmen ve Cedric Bakambu, Trabzon'dan üç puanla dönmek istediklerini söylediler.

Başarılı file bekçisİ Harun Tekin, yaptığı açıklamada, "Yarın sezonun en önemli maçlarından birisine çıkacağız. Çok önemli bir deplasmana gidiyoruz. Bizim için sezonun en önemli maçlarından bir tanesi. Çok iyi hazırlandık. Son haftalara giriyoruz. Artık telafisi olmayan maçlar. İnşallah 3 puanı alıp Bursa’ya döneriz." dedi.

İsveçli futbolcu Samuel Holmen ise "Çok önemli bir maç. Ligi 4. bitirebilmek açısında kazanmalıyız. Kazanacağımıza inanıyorum." derken, Kongo asıllı Fransız futbolcu Cedric Bakambu da Trabzonspor maçının zor geçeceğini bildiklerine dikkat çekerek şu değerlendirmeyi yaptı:

"Çok önemli bir maç. Geçtiğimiz maçta çok üretkendik. Bunun devamını getirmek istiyoruz. Zor bir maç bizi bekliyor. Performans açısından kendimi daha iyi hissediyorum ama benim performansımdan ziyade takımın başarısı çok daha önemli. Umarım kazanarak Bursa’ya döneriz."