Bursaspor, Süper Ligin 25 haftasında yarın deplasmanda oynayacağı Medicana Sivasspor maçı için Sivas’a gitti.

Özlüce Tesisleri’nden Yenişehir’e giden yeşil beyazlı kafile, Türk Hava Yolları’na ait özel uçakla Sivas’a gitti. Bursaspor kafilesini, Başkan Recep Bölükbaşı ve Kulübün TFF Temsilcisi ve Dış İlişkilerden Sorumlu Asbaşkanı Ali Büyükkurt uğurladı. Sakatlıkları bulunan futbolcular Bakambu, Bekir Yılmaz ve Belluschi 18 kişilik kafilede yer almadı.

BÖLÜKBAŞI: 3 PUAN ALAN TARAF OLMAK İSTİYORUZ

Başkan Recep Bölükbaşı, Sivasspor camiası ile iyi bir dostluk içerisinde bulunduklarını belirterek, “Takımımızı uğurladık. Öncelikle hayırlı yolculuk diliyorum. İçeride dışarıda 3 puan için oynuyoruz. Zirvede kalmak istiyorsanız puanları almasınız. Sakat oyuncularımız var. Tedavileri hafta sonunda da devam edecek. Kaptanımız Volkan Şen’in cezası bitti. Bu karşılaşmada forma giyebilecek. Futbolcularımıza güveniyoruz. Sivasspor’da yeni hocası ile iyi bir ivme yakaladı. İyi gidiyorlar. Kaliteli futbolculara sahipler. Sivasspor Başkanı ile dostluğumuz var. Bizleri her zaman çok iyi bir biçimde karşıladılar. Ancak sahada 3 puan alan taraf olmak istiyoruz. Alacak gücümüzde var. Futbolcularımız moralli. En önemlisi sağlıklı, sakatlık olmadan Bursa’ya dönmek.” dedi.

Kaleci Harun Tekin ise şu değerlendirmede bulundu: “Zorlu bir mücadele olacak. Hafta içinde iyi çalıştık. Rakibimizi iyi analiz ettik. İnşallah 3 puanı alıp, Bursa’ya dönmek istiyoruz.” dedi.