Süper Lig'in 26. haftasında oynanan Bursaspor - Kayseri Erciyesspor maçında ilk kez mehter takımı görev aldı.

Karşılaşma öncesi Maraton Tribünü'nde yerini alan Bursa Mehter Takımı, takımlar ısınmaya çıktığında konsere başladı. Söylediği marşlarla futbolcuları motive etmeye çalışan mehter takımı, tribünlerdeki taraftarları da heyecanlandırdı. Taraftarlar, alkışlarla mehter takımına destek oldu. Mehteran ekibi, maç öncesinde verdiği konserle beğeni topladı. İlk kez Bursaspor-Kayseri Erciyesspor maçında görev alan Mehter Takımı'nın bundan sonra içerde oynanacak tüm maçlarda Atatürk Stadı'nda yerini alarak takıma destek olacağı belirtildi.

Bu arada, geçtiğimiz hafta Medicana Sivasspor'a deplasmanda yenilen Bursaspor'un bu maçına taraftarlar fazla ilgi göstermedi. 25 bin kişilik Atatürk Stadı'nda yaklaşık 10 bin kişi tezahüratlarıyla takıma destek oldu. Bursaspor'da, cezalı olan Şener ile Şamil ve sakatlığı süren Bekir Yılmaz forma giyemedi.

TARAFTARLARDAN ŞENOL GÜNEŞ'E DESTEK

Hafta içi yaptığı açıklamalarla kulüp yönetimine, futbolcularla anlaşma sağlanması konusunda geç kalınması nedeniyle sitem eden teknik direktör Şenol Güneş'e taraftarlar destek verdi.

Taraftarlar, maç öncesi tribüne çağırdıkları Şenol Güneş'i alkışlayıp, "Bursa seninle gurur duyuyor" şeklinde tezahürat yaptı. Şenol Güneş ise alkışlayarak tribünlere teşekkür etti.