Süper ligde son iki maçını kazanan Bursaspor, 8. haftada yarın Atatürk Stadı'nda saat 16.00'da Samuel Eto’o’lu Antalyaspor’u ağırlayacak.

Ligin üst sıralarına çıkmak için galibiyetten başka hesap yapmayan yeşil beyazlı takım, taraftarı önünde kazanarak üçte üç yapmak istiyor. Bursaspor, bugüne kadar 38 kez karşılaştığı rakibini 18 maçta yendi, 11 maç berabere biterken 9 maçta ise mağlup oldu.
Bursa’da oynanan 19 maçın 11’ini yeşil beyazlı takım kazandı, 2 maç Antalyaspor’un lehine sonuçlandı.

BURSASPOR’UN KOZU NECİD

Bursaspor’un karşılaşmada en büyük kozu son haftaların formda ismi golcü Tomas Necid olacak. 4 maçta 6 gol atarak büyük bir başarıya imza atan Necid’in gol atmadığı maç bulunmuyor. Çek oyuncu, ülkesinin Hollanda'yı 3-2 yendiği maçta da gol atmıştı.

DANY SAKAT

Yeşil beyazlı takımda, önceki gün antrenman sırasında sakatlanan Dany, kadroda yer almayacak. 3 hafta sahalardan uzak kalacak olan Dany’in yerine Sivok’un forma giymesi bekleniyor. Antalyaspor'da ise sakat olan Chico ve Oğuz Mataracı oynayamayacak.
FIFA kokartlı hakemlerden Cüneyt Çakır yöneteceği karşılaşmada Bahattin Duran ve Taruk Ongun görev alacak.

MUHTEMEL KADRO

Bursaspor’un müsabakaya şu muhtemel kadro ile çıkması bekleniyor: Mert Günok, Erdem Özgenç, Serdar Aziz, Sivok, Aziz Eraltay, Ricardo Faty, Cristobal Jorquera, Balazs Dzsudzsak, Miroslav Stoch, Filipe Josue, Tomas Necid