Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, yeşil-beyazlı taraftarlara ligin ikinci yarısında takımlarına destek çıkması çağrısı yaptı.
    Bölükbaşı, “Futbolcularımız atılan gollerde boş tribünlere değil, hıncahınç dolu tribünlere koşsunlar. Bu coşkuyu birlikte yaşamak için taraftarımızı ikinci yarıda maçlarımıza davet ediyorum.” dedi.
    Bölükbaşı, kulübün resmi yayın organı Bursaspor Dergisi’nde yer alan yazısında, ligin ilk yarısında puan olarak beklentilerin altında kaldıklarını ancak ligin en iyi futbol oynayan takımı olduklarını söyledi.
    Bazı maçlarda yaşanan şanssızlıkların puan kayıplarına sebep olduğunu belirten Bölükbaşı, şunları dile getirdi:
    “16 hafta sonunda bu ligin en çok gol atan takımı olduk. Futbol yorumcularının dilinden düşürmediği bir takım haline geldik. Başta Şenol hocamız olmak üzere, teknik ekibimize ve futbolcularıma bize böyle keyif veren, gurur duyulası bir takım izlettikleri için teşekkür ediyorum. İkinci yarıda İstanbul takımlarıyla deplasmanda oynayacağımızı göz önünde bulundurulduğunda fikstürümüz zorlu gibi gözükse de bu takım her zorluğun üstesinden gelecek kapasiteye sahip. Bizim takımımıza olan güvenimiz tam. İlk yarıda şanssızlıktan kaybettiğimiz maçları ikinci yarıda, daha da güzlenen takım ruhu, tecrübe ve hedeflerimiz doğrultusunda fazlasıyla telafi edeceğimize inanıyorum. Camiamızdan hedefe yürüyeceğimiz ikinci yarı maratonunda daha fazla destek bekliyorum. Taraftarımız, bu keyif veren futbolu televizyondan değil stadyumdan tribünden izlemeli. Futbolcularımız atılan gollerde boş tribünlere değil, hıncahınç dolu tribünlere koşsunlar. Bu coşkuyu birlikte yaşamak için taraftarımızı ikinci yarıda maçlarımıza davet ediyorum.”