Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Galatasaray'a kaybettikleri Süper Kupa final maçında "Volkan Şen oynasaydı, maçı alırdık." dedi.

Bursaspor'un resmi televizyonuna maç sonrası değerlendirmelerde bulunan Recep Bölükbaşı, "Gol atacaksın, iyi oynamaya bir şey vermiyorlar. Geçen sezon hep iyi oynadık. Dördüncülükte de Konyaspor'u hapsettik bir gol atsaydık dördüncüydük. Bursa'daki maçta da kupa da da direktten dönen kaç tane pozisyon vardı, Galatasaray iki kere geldi, burada da da tesadüfi gol. İyi oynamak yetmiyor ama biz yine iyi oynayacağız. Taraftarımdan camiamdan özür diliyorum. Bu kupayı almamız gerekiyordu geçen sezon taçlandırma adına inşallah daha iyi çalışacağız, daha transferler yapacağız." dedi.

VOLKAN OLSAYDI KAZANIRDIK
Kupayı almayı çok istediklerine dikkat çeken Bölükbaşı, "Kupayı almamız lazımdı ama maalesef sağolsun şehrine takımına ihanet etmeyeceksin bugün Volkan Şen olsaydı bugün bu maçı alırdık, üzgünüm. Hep böyle geliyoruz geliyoruz, artık böyle değil, büyük takım değiliz biz ama olacağız, o yoldayız. İnşallah herkes görecek. Bugün goller atmalıydık futbol topunun sizi sevmesi lazım. Galatasaray bu sene çok şanslıydı, şampiyon olarak düşünülmüyordu, şampiyon oldu, kupada da aynı şekilde. Şans, tabi oynadılar kazandılar tebrik ediyorum da o şansın üçte biri bizde olsaydı kupayı alırdık, ama önemli değil, yılmayacağız, biz bu kupayı alacağız. Sezonun son kupası için taraftarımdan özür diliyorum." diye konuştu.

Bursaspor'un kalecisi Mert Günok da "Taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Bu hafta güzel çalışıp galibiyetle lige başlayacağız." diye konuştu. Takım kaptanı Serdar Aziz ise kupa maçı hakkında şunları ifade etti:
"Bizim için önemli maçtı, Türkiye Kupası'nı kaybetmiştik, bugünkü maçta istediğimizi alamadık, iyi pozisyonlara girdik, değerlendiremedik, son dakikalarda iyi mücadele ettik, taraftarlarımıza istediklerini veremedik. Artık lige konsantre olmamız gerekiyor. Trabzonspor'la çok zor deplasmanla başlayacağız. Umarım ligde iyi işler yapacağımıza inanıyorum."