Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 24. haftasının açılış maçında Balıkesirspor'u 4-2 yenmeyi başaran Bursaspor, dünü izinli geçirirken bugün basına kapalı yapacağı antrenmanla deplasmanda oynayacağı Medicana Sivasspor maçı hazırlıklarına başlayacak. Yeşil beyazlı futbolcular ve camia, Bursaspor'un resmi yayın organı Bursaspor Dergisi'nin 10. yıl sergisinde buluştu.

Kent Meydanı'nda düzenlenen sergide, 2005 yılından bu yana yayımlanan 84 adet dergi kapağı Bursaspor taraftarlarının beğenisine sunuldu. Sergi, 19 Mart Perşembe günü akşamına kadar ziyarete açık kalacak. Serginin açılışında konuşan Bursaspor Asbaşkanı Ali Büyükkurt, "Bursasporumuz her geçen gün büyümeye, kendini geliştirmeye devam ediyor. 52 yıllık mazimizde nice başarılar elde ederken bir yandan da kurumsallık adına önemli adımlar attık. 2005 yılında yayın hayatına başylayan Bursaspor Dergisi de bunlardan biri. istikrarlı şekilde 10 yıldır yayın hayatını sürdüren dergimiz bizim gurur kaynağımız." diye konuştu.

Açılış konuşmalarından sonra Bursaspor dergisinin sergisi ziyarete açıldı. Serginin açılışına Bursaspor'un başarılı eldiveni Harun Tekin ile futbolcular Aziz Behich ve Enes Ünal da katıldı. Futbolcular, serginin açılışına katılan Bursaspor basketbol takımlarının oyuncularıyla bir araya geldi. Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı'nın rahatsızlığı sebebiyle serginin açılışına katılmadığı açıklandı.