Almanya kampının ardından 2 gün izin yapan Bursasporlu futbolcular, 8 Ağustos Cumartesi günü Galatasaray ile oynayacakları Süper Kupa finalinin hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde Özlüce Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Dizinden sakatlığı bulunan Necid ve mide rahatsızlığı yaşayan Volkan Şen'in katılmadığı antrenman, Ertuğrul Sağlam'ın saha ortasında futbolcularla yaptığı görüşme ile başladı. Ertuğrul Sağlam, takıma yeni katılan Dany ve Luis Advincula'yı takım arkadaşlarına tanıttı. Yeşil-beyazlı futbolcular, iki oyuncuyu alkışlayarak tebrik etti. Antrenman, serbest koşularla devam etti. Son bölümde ise istasyon çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç yapıldı.

Bursaspor, yarın Atatürk Stadı’nda Katar Ligi ekiplerinden Lekhwiya SC takımı ile saat 20.00’de oynayacağı hazırlık maçı ile Galatasaray hazırlıklarını sürdürecek. Yeşil-beyazlıların maçını, Bursaspor taraftarları da Kapalı ve Maraton tribünlerinden ücretsiz olarak izleyebilecek.