Bursaspor, yaptığı antrenmanla cumartesi günü Süper Kupa finalinde karşılaşacağı Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürdü. Özlüce Tesisleri’nde teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde yapılan antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü.

Akşam saatlerinde yapılan antrenman öncesi Ertuğrul Sağlam, oyuncularını orta sahada toplayarak kısa bir konuşma yaptı. Kısa toplantının ardından geçilen antrenmanda dün oynanan Lekhwiya maçında ilk 11’de başlayan oyuncular ısınma ve koşu hareketleri yaptı. Diğer futbolcular ise pas çalışmasının ardından, yarı sahada çift kale maç yaptı.

Yapılan çalışmaya sakatlığı bulunan Çek golcü Tomas Necid katılmadı. Necid’in Galatasaray maçında oynayamayacağı öğrenildi.

Bursaspor, ayrıca yarın basına kapalı gerçekleştireceği antrenman ile Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürecek. Bursaspor, Cuma günü yapacağı antermanın ardından Ankara’ya hareket edecek.

BALIKESİRSPOR’LA HAZIRLIK MAÇI

Diğer yandan Bursaspor, Galatasaray maçının ardından pazartesi günü Balıkesir’e geçerek hazırlık maçı yapacak.

Balıkesirspor’un sezon açılışına katılacak olan yeşil- beyazlı takım yeni sezon hazırlıklarını tamamlayarak ligi bekleyecek. Pazartesi günü 19.00’da Balıkesirspor ile bir hazırlık maçı yapacak olan yeşil-beyazlı takım ardından Bursa’ya dönecek.