Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finali birinci maçında Bursaspor ile Gençlerbirliği arasında oynanacak maça taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.

Bursaspor ile Gençlerbirliği arasnıda Bursa Atatürk Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupasında başarılı performans sergileyen Bursaspor, taraftarların da desteği ile Gençlerbirliğini yenmek istiyor. Maça yoğun ilgi gösteren Bursaspor taraftarları takımını destekliyor. Hafta içi olmasına rağmen Atatürk Stadı'na akın eden taraftarlar takımlarını destekliyor. Maç öncesinde gişeler önünde sıra bekleyen taraftalar takımlarını yalnız bırakmadı.

İLK 11’LER

Maça Bursaspor, Okan Koçuk, Şener Özbayraklı, Renato Civelli, Serdar Aziz, Serdar Eraltay, Ozan Tufan, Bekir Yılmaz, Filipe Josue, Volkan Şen, Cedric Bakambu ve Jose Fernandao 11'iyle maça başladı.

Konuk ekip Gençlerbirliği ise Ferhat Kaplan, İbrahim Pehlivan, Mervan Çelik, Uğur Çiftçi, Aliaksandra Hleb, Jean Gosso, Yılmaz Çelik, Ferhat Görgölü, Ahmet Oğuz, Nemanja Tomic, Çağrı Bülbül 11'iyle sahada yerini aldı.