Bursaspor, yeni sezon forma göğüs reklamı için Warmhaus firması ile 2 yıllığına anlaşma sağladı.
Özlüce Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Bursaspor Başkanı Ali Ay, Çelikpan Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Çelik, Faik Çelik Holding Yönetim Kurulu Başkanı Başkan Yardımcısı Nedim Çelik ve yönetim kurulu üyesi Çağlayan Çelik katıldı.
Törende konuşan Bursaspor Başkanı Ali Ay, "Zor şartlar altında görevi aldık. 2 aydan beri göğüs reklamı ile ilgili bir kaç firma ile görüştük. Geçen hafta Faik Çelik Holding’in bünyesinde bulunan Warmaous’tan teklif aldık. Bursalı bir firma olması hem bizim hem Bursaspor için ileriye yönelik marka değerinin yükselmesi açısından bize faydalı olacağını düşündük ve bu teklife onay verdik. Teklif 3.5 milyon TL artı KDV’ydi. İki yıllık bir anlaşma. Bursaspor camiasına hayırlı, uğurlu olsun diyorum" dedi.
ÇELİK: "BURSASPOR İLE İŞBİRLİĞİ İÇİNDEYİZ"
Çelikpan Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Çelik ise "Yeni markamızın heyecanını yaşarken Bursaspor’a destek vermekten mutluluk diliyoruz. Bu birlikteliğin bize ve Bursaspor’a katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Markamızın değer oluşturacağı projelerde yer almaya özen gösteriyoruz. Uzun yıllardır firmalarımızla Bursaspor ile işbirliği içindeyiz. Sponsorluk anlaşmamızın başta Bursaspor’a ve şirketlerimize fayda getirmesini diliyorum" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Warmhaus yazılı yeni formalar ile fotoğraf çekimi yapıldı.