Bursaspor’un Belçika kulübü Club Brugge’den transfer ettiği golcü oyuncu Tom De Sutter bugün takıma katılacak.

Yeşil beyazlı takım, Fernandao’nun takımdan ayrılmasının ardından gol yollarına Tomas Necid, Tom De Sutter ve Sercan Yıldırım’ı transfer etmişti. Necid’in sakatlığı ve Sutter’in Avrupa maçları nedeniyle kulübünün bırakmaması sonucu ligdeki ilk iki maçını Sercan Yıldırım ile oynamıştı.

De Sutter, Club Brugge’ün dün akşam oynanan Manchester United ile oynadığı maçın ardından bu sabah yola çıktı. 1.92 boyundaki dev forvet, bugün takıma katılacak. Sabah saat 07.00 uçağı ile yola çıkan tecrübeli oyuncunun, öğle saatlerinde Özlüce Tesileri’nde olması bekleniyor. Sutter’in imza töreninin ardından akşam yapılacak antrenmanda takım arkadaşları ile tanışması bekleniyor.

ANTRENMANLAR BASINA VE TARAFTARA KAPATILDI

Öte yandan, ligin üçüncü haftasında deplasmanda Başakşehir ile karşılaşacak olan Bursaspor, Özlüce Tesislerinde kapma girdi. Ligin ilk iki haftasında Trabzonspor ve Gaziantepspor’a mağlup olan ve henüz puanla tanışamayan yeşil beyazlı takım, antrenmanlarını basına kapalı yapacak. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, 29 Ağustos Cumartesi saat 19.00’da oynanacak zorlu maçtan mutlak üç puan istiyor.

Yeşil beyazlı futbolcular, bugün ve yarın yapacakları antrenmanların ardından maç için İstanbul'a gidecek.